mandag 3. desember 2012

Hodet

Uff, legen er litt engstelig ifht hodet til Jonathan...han har fått seg ganske mange harde trøkker i sitt korte liv så langt... Og føles vel ikke heeelt man får kontakt med han!

Og når legen sier det blir man jo litt i tvil selv- og engstelig...

Skal ta MR av hodet hans denne uka her- håper den ikke viser noe! Trenger virkelig ikke dette her i tillegg....

4 kommentarer:

 1. Håper MR viser fine forhold og at gullprinsen bare er sliten etter alt han har vært gjennom! Krysser fingre og tær for at det bare går oppover heretter :-)

  SvarSlett
 2. Stakkars dere! Det er så ufattelig trist at den lille familien deres må gjennom prøvelse etter prøvelse. Håper så inderlig det går bra og at dere har tid til å kose dere litt innimellom med den lille jenta deres. Tørsten er at små barn er utrolig sterke og tåler mye! Tenker masse på dere og ønsker dere alt godt!

  SvarSlett
 3. Vet ikke hva jeg skal skrive egentlig, men jeg føler likevel for å skrive noen ord til dere. Livet er ikke rettferdig, og jeg håper virkelig at ting blir bedre for dere nå. Dere har vært gjennom mye både før graviditeten, i graviditeten og etter fødsel! Jeg kjenner dere ikke, men jeg får lyst til å reise fra helt nord i landet og til Riksen og gi dere en lang klem! Jeg ønsker dere alt godt og tenker masse på dere! Gi Jonathan masse oppmerksomhet og varme fra alle så følgermdere. Både kjente og ukjente <3 Tove

  SvarSlett
 4. Ikke noe kjekt å høre og jeg håper inderlig at mr bildene blir gode,dere trenger virkelig ikke flere bekymringer akkurat nå!! :-( Håper dere får hvilt dere litt mellom slagene og rekker litt kvalitetstid med jenten også!! :-) Krysser fingre og tær for gode nyheter snart!! Masse klemmer!! :-)

  SvarSlett