tirsdag 29. november 2011

Hjemme fra London:)

Åh, for en supertur - jeg har kost meg masse masse:)

Det har gått i shopping, shopping, shopping - og brøyting av bane gjennom folkemylderet. Vært MASSE på Primark (billig stor butikk), Body Shop, HMV(noe ala platekompaniet) ++++ Vi var på musikal på lørdag og så "We will rock you" - superbra, anbefales på det sterkeste!

Vi har spist masse god mat, vi var på julemarkedet i Hyde Park (skuffende - var mer som et gedigent tivoli - bra for de som liker det men det gjør ikke jeg) Da anbefaler jeg mye heller julemarkedet i Belgia som var på i fjor:)

Jeg var på kino og så Take Shelter, psykologisk thriller, veldig bra!

Så nå er lommeboka tømt, beina har gått mange mange mil og jeg er sliten. North Face bagen ble stappfull og veide akkurat 14,9 kg - Perfekt!

Har sliti en del med hodepine i helga (sikkert en bivirkning fra sprayen):( Me don't like!

Ikveld skal jeg på Twilight kinoen etter jobb - gleder meg:)

2 kommentarer:

 1. Høres ut som du har hatt en helt fabelaktig tur til London!
  Legge ut bilder av noe av shopping-skattene dine? :)

  SvarSlett
 2. Svarer deg her også:
  Kroppen er et forunderlig vesen...som svikter når man minst forventer det. Har blitt enige om å ikke ha noen som helst forhåpninger rundt neste forsøk, og heller ta det som det kommer. Skulle det gå gærnt igjen blir ikke fallhøyden så stor. For denne gangen ble det helt forferdelig!
  Det blir vår tur til slutt det er vi helt sikre på, det tar bare litt lengre tid enn først antatt.

  Ser på julen med litt andre øyne etter å ha fått pratet litt mer om nedturen, og nå gleder vi oss til jul og kosen og gleden som hører med :D

  Mange klemmer fra oss begge.

  SvarSlett