lørdag 8. oktober 2011

Lettet hjertet mitt idag...

Det er faktisk veldig veldig få som vet om alle de danmarksturene, og at forsøket på Riksen er gjennomført. ALLE vet at vi skulle inn på Riksen i løpet av høsten, men ikke når!

Idag var jeg på kafe med en god venninne, og hun spurte spent på om vi snart skal i gang:) hehe...så da fortalte jeg først om Riksen og at det ikke gikk bra.. og etterhvert fortalt ejeg om alle turene til Danmark også. Hun fikk helt hakeslep!!! At jeg har gått gjennom så mye helt alene og ikke fortalt noe!

Jeg har kommet frem til at jeg skal bli mer åpen og fortelle om det, er ikke noe vits i å skjule det lenger, virker jo som at det skal være veldig vanskelig for meg å bli gravid, og orker ikke høre folk prate om at "men dere har jo bare hatt 1 forsøk, det går nok neste gang"! Og dette er det 13 forsøket mitt!

Har også bestemt meg for å si ifra til de andre ped.lederne på jobben om at vi er igang på Riksen, slik at de kanskje får litt mer forståelse for når jeg er borte og atter en gang sykemeldt:) Da vet de iallfall grunnen!

jepp, lette på hjertet er en fin ting:)

4 kommentarer:

 1. Hender det hjelper å lette på hjertet ja, man møter mer forståelse da ;)
  Vi angrer ikke på at vi er åpne, venner og familie forstår vår situasjon mye bedre nå!
  Og man skal jo ikke trenge å gå igjenom alt dette alene, men med god støtte fra venner og familie :)

  En fantastisk helg til dere ;)

  SvarSlett
 2. Skjønner godt at du har lettet på hjertet. Må ha vært tungt for deg å bære på denne hemmligheten så lenge.

  Ønsker dere begge en riktig god helg. :)

  SvarSlett
 3. Det er godt å være åpen, ja :) Vi har jo vært åpne hele veien, men jeg har ikke sagt noe på den nye jobben min, det er slitsomt...men kan ikke si noe heller, siden jeg er i prøvetiden og sjefen er litt umoden og barnløs, mangler empati og er humørsyk...

  SvarSlett
 4. Jeg tror det å være åpen om at dere har litt vanskelig for å bli gravide kun vil være en positiv opplevelse. Kanskje vil dere oppleve personer som kommer med sleivete kommentarer (bevisst eller ubevisst), men samtidig er jeg sikker på at dere kommer til å oppleve forståelse og gode tanker fra folk rundt dere som kommer til å bry seg! Lykke til!

  SvarSlett