tirsdag 18. oktober 2011

JIPPI!!!!!

Det lønner seg å mase.... og følge med selv!! Dere husker kanskje det innlegget jeg skrev om henvisningen til ny lapraskopi og at den aldri kom frem osv...

Fikk Riksen til å sende en kopi av henvisningen gjennom internposten forrige uke og igår ringte jeg for å høre om den var mottatt, og det var den. Supert! Så spurte jeg om det var noe ledig "avbestilt-time", og det var det jaggu meg, mandag 24 okt - gleden var stor! Så tok det ca 15 min også ringte hun meg opp, for da hadde hun lest videre i henvisningen at jeg skulle til en ERFAREN kirurg, og det er ikke så mange av de at da måtte jeg nok vente til ut i november før jeg fikk en time. Skuffet!!!

Så gikk det ca 1 time, så ringte hun på nytt - hun hadde funnet en ledig time hos en erfaren kirurg onsdag 26 okt - JIPPI:)

Så om 1 uke + 1 dag er jeg i narkose og forhåpentligvis får fjernet den dritten av endometriosen som er inni meg.... også er jeg fit for fight for neste uttak i uke 50/51!

Hvorfor jeg skal til en erfaren kirurg er jo fordi jeg hadde LAP for 1 år siden, og hun dama i tlf sa at noen ganger går det litt fort på de operasjonene. Derfor skulle jeg ha en som kan det han/hun driver med, så kanskje jeg kan bli gravid en gang jeg også:)!?!?!?!

Dette gikk heeeelt som planlagt, og jeg er så glad:)

3 kommentarer: