søndag 30. januar 2011

Skitur - pust og pes, opp og ned

Idag kom vi oss ut på skitur, og dro opp til voksenkollen(stoppet før frognerseteren). Jeg har ikke gått noe ski her i Oslo før, bare på fjellet. Så vi hoppet av der fordi de fleste andre skigåere gikk av der også:) Tenkte at - det var smart å gjøre...

Gikk innom en skihytte som solgte smøring og spurte i forhold til løyper, om det er noe relativt flate løyper der. Da lo han og sa at alt gikk opp og ned her oppe, ikke noe flatt. Neivel! Da var det bare å peile seg inn på noe å prøve en løype da. Jeg er nemlig ikke glad i opp og ned løyper - hater å sette utfor og opp opp opp er jo ikke noe moro. Litt opp og ned er gøy, men ikke for mye.

Vi bestemte oss for å prøve mot ullevålseter .....og det gikk oppover til å begynne med, og deretter bare nedover....det var helt j..lig.. tok av meg skiene et par ganger og GIKK ned bakkene. De var superbratte. Så jeg spurte en mann om en annen løype, så da peilet vi oss inn mot Tryvannstua som lå rett ved og kunne gå derifra og til frognerseteren. Og det var forsåvidt greit nok der - foruten at fra Tryvannstua og til Frognerseteren var det ca 3 km med bare oppoverbakker....PUST og PES!

Slitsomt!!!!

Blir nok ikke noe mer skiturer på meg oppi der altså...liker meg best på fjellet jeg hvor det er mer likandes løyper:)

Her er det et lite stykke med flatmark ....deilig:)

Nå er det bare et par timer igjen før jeg setter meg på nattbussen for enda en Købentur. Krysser alt jeg har av fingre og tær denne gangen for at det blir en liten spire<3

3 kommentarer:

 1. Så godt å lese at det er andre mennesker i denne veien som også foretrekker bortoverski :)

  Koselig blogg! - godt du ikke valgte svart igjen, for nå er det tid for lysere tider!!

  Håper alt EL-slimet er inni der hvor det skal istede for i do, og at det er et godt tegn..

  Pleier du å ligge litt på ryggen med pute under rumpa etter ins? Hjelpe dem litt på vei liksom så de ikke bare renner ut!!?
  Eller er det bare en myte?

  Tvitvi, 3 x spytt og salt over skuldra!

  SvarSlett
 2. Takk takk Tina:)

  Ja, når jeg var liten så hatet jeg bortoverski og elsket å stå i bakken- både på snowboard og slalom. Ettersom jeg ble eldre og når jeg nærmet meg 20 ble det lite jeg tilbrakte av tid i bakken, så jeg har rett og slett blitt redd. Synes det er mye mer moro og komfortablet å gå på langrenn + trening:)

  Tja, har hørt om den myten der om å ligge med rumpa høyt etter ins, men på CFC kaster dem deg jo ut nesten før de er ferdige med ins;) Så får håpe det ikke har noe å si for at jeg skal bli gravid!

  SvarSlett
 3. Går jo ann å spørre kanskje? Om dem har et rom som du kan slappe av i 15 minutter. Siden det er 10. gangen mener jeg..

  Alltid vært redd for bakker jeg, men blei tvingt med på vidda i Voss når jeg var liten, tror ikke det er veien å gå for jeg er like redd idag. Aldri stått på slalom heller.. Så følte som jeg skreiv på bloggen at jeg var en skikkelig daredevil der jeg suste ned bakken på akebrettet med Herman :)

  Ha det fint i Copenhagen!

  SvarSlett